Youtube videó letöltés - Blog

BLOG

Az alábbi leírásokkal bemutatjuk és megválaszoljuk a videó letöltés témakörben feltett kérdéseket!
ha esetleg valamit nem találnál, és van felénk kérdésed írj nekünk a Kapcsolat oldalon!


Mi is az a Podcast?

A podcast jelentése az Apple cégtől származik, ugyanis Ők találták ki. A "podcast" az "Ipod" és "Broadcast" szavakból hozták össze. A podcast igazából hang- és vagy audió sorozatokból álló műsorok. Gyakrolatilag beszélgetések, amelyeknek vannak videó változatai. (Pl.: híres emberek beszélgetései, vagy érdekességekről beszélgetések, sportolok élménybeszámolói...stb) Vannak pocast programok, amellyekkel szépen lehet ezeket a podcast műsorokat kezelni.

Érdekel, akkor keress podcast műsorokat >Mi is az a YouTube?

A YouTube egy videó megosztó közösségi portál, gyakorlatilag a világon mindenki ismeri, mivel ez a világ legnagyobb videomegosztó weboldala. A Youtube teljes mértékben a Google tulajdonában van.
A Youtube weboldalt három kolléga, barát alapította 2005-ben, amelyet aztán eladtak rá következő évben tetemes összegért.

A feltöltött tartalmak többnyire videók, zenei klippek, filmek és események. A videók között található HD minőségen belül több féle minőség is, ezek alapján nálunk a videó letöltés engedi a HD minőségű videók letöltését is.Videó letöltése a YouTube-ról

Gyakorlatilag kettő kattintással lehet letölteni bárkinek, bármikor, korlátok nélkül!
A weboldalunk szolgáltatásai keretén belül bárki tud videót letölteni. Akár normál, vagy akár HD minőségben. Külön van lehetőség csak MP3 formátumban zenének a letöltésére.

  1. A címoldalon a keresőbe írjuk be a keresni kívánt videó címét, vagy előadót, és előjön egy találati lista.
  2. A találati listában a találatoknál a letöltési gombok egyikére kattintva azonnal indul a kért videó letöltés zenei és/vagy film formátumban.
A másik lehetőség, hogy a címoldalon a nagy mezőbe másold be a youtube videó teljes URL címét és a gombra kattintva indul is a letöltés! (URL cím példa: https://www.youtube.com/watch?v=OPf0YbXqDm0)Mi az MP4?

Ez egy adattömörítési megoldás, amelyet még 1998-ban alakítottak ki. Ez a szabvány hangok és videók kódolására/tömörítésére egyaránt alkalmazható. A másik ismert neve az MPEG-4. Ezt a szabványt jellemzően a webes videók tömörítésére (konvertálására) és átvitelére használják a világon.Mi az MP3?

Ez is egy adattömörítési megoldás, amelyet 1995 évtől kezdtek használni az interneten. Ezt a szabványt többnyire hangok tömörítésére alkalmazzák. Viszont érdemes tudni, hogy egy eredeti hangot MP3-ba konvertálva valamennyi veszteség éri a kialakult MP3-at, de minőségben így is teljesen jól hallgatható. A mai világban már ez az egyik legismertebb hangfájl.
Előszeretettel használják az interneten, valamint egyéb helyeken zenehalgatásokra. (pl.: kocsiban, klubbokban,stb..)
Az MP3 zene formátum híre a jó minőség és a kevés helyfoglalás miatt is alakult ki!Mit jelent a konvertálás?

A konvertálás azt jelenti, hogy egy adott videót egy kért formátumba (fájl kiterjesztés) alakítunk át.
Nálunk például lehetőség van videó letöltés előtt kiválasztani, hogy az adott videót MP4 film formátumba, vagy MP3 zene formátumba konvertálva töltsük le.Ki használhatja a videó letöltő szolgáltatást?

Gyakoratilag mindenki használhatja, aki szeretne magának egy videót letölteni, akár a zenéjét, vagy akár maga a videót!
Az oldal nagyszerűsége, hogy minden látogató, aki egy, vagy több videót szeretne magának letölteni, nyugodtan használhatja, minden féle külön programok telepítés nélkül. Az oldal, mivel online elérhető, ezért bárhonnan és bármikor használhatjátok.
Akár mobiltelefonokra és tablet eszközökre is tudtok letölteni videóket.Van korlát a videó letöltésekben?

Elméletileg semmilyen korlát nincs a videó letöltések tekintetében. Bármikor és bárhányszor használható a szolgáltatás, valamint bármennyi videó letölthető. És mivel nincs korlát, ezért akár egy hosszabb zenéket, masup zenéket, vagy akár több órás videókat is le lehet letölteni.Ötletadó videó letöltések