Indavideo letöltés
betöltés...

Indavideo letöltés

Az alábbi mezőbe írd be a Indavideo URL címét, majd kattints a gombra!
Indavideo letöltés MP3-ba, vagy MP4-be. Letöltés közben egyből konvertálódik.

Indavideo letöltés egyszerűen

Indavideo beillesztése

Indavideo letöltés alapja, hogy add meg a kívánt indavideo linkjét a fenti mezőbe.

Indavideo konvertálás

Az indavideó letöltés indításához kattintson a fenti piros gombra.

Indavideo letöltés

Kész! A "videó letöltés" gombra jobb klikk, és azonnal letöltődik.

betöltés...Indavideo letöltés online és azonnal

Indavideo URL beillesztése

Az indavideo letöltés kezdeti lépése, hogy a indavideó oldalról az általad választott videó URL címét másold ki a böngésződből, majd az így kimásolt videó URL címet másold be a fenti mezőbe.
Tipp:

  • Cím másoláshoz a videó URL címét jelöld ki, majd használd az egér jobb gombját, és a megjelenő kis menüből a "másolás" címszóra kattints
  • vagy a videó URL címét jelöld ki, és számítógépen a "CTRL" + "C" (MAC gépen: +C) gombok együttes megnyomásával másolódik a memóriába
Miután kimásoltad az indavideo letöltéshez az URL címet, a fenti mezőbe illeszd be!


Indavideo letöltés

Néhány másodperc töltés után megjelenik a videó letöltő gomb! Az indavideo letöltéshez kattints a "videó letöltés" gombra az egér jobb gombjával, és válaszd a "mentés másként", így azonnal indul az indavideo letöltés.


Indavideo

Az indavideo egy ismert és népszerű magyar videómegosztó. Elérhető az indavideo.hu címen. A Youtube hasonló videó megosztóként működik, azzal a lényeges különbséggel, hogy az indavideó oldal videófeltöltéshez nincsenek nagy megkötések!


Indavideo letöltés zene

Indavideó letöltés mp3 formátumba is egyből és ingyen lehetséges szolgáltatásunkkal. Így a kiválasztott indavideo zene részét mented le magadnak. Az ingyenes indavideó letöltő szolgáltatásunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minél gyorsabb és minél több formátumba tudjátok indítani a letöltést!


Indavideo letöltés telefonra

Az indavideo letöltés a legtöbb Android és Windows telefonra, illetve táblagépre is jól működik. Az iOS eszközökre (pl.: iphone) még nem minden esetben használható, mivel az iOS eszköz saját böngészője alapból korlátozza ezt a fajta letöltési lehetőséget. Ezen megpróbálunk dolgozni, hogy jól működjön minden iOS telefonon, természetesen ez függ majd az indavideo letöltés igényeitől is! Amennyiben látjuk, hogy a felhasználók által lenne rá igény, és csapatunknak is lesz ideje, akkor biztosan megoldjuk a jövőben ;)


Gyors indavideó letöltés

Mivel a letöltő programunk úgy van kialakítva, hogy egyből az indavideo rendszeréről tölti le a bemásolt videót, így maga az indavideo letöltés sokkal gyorsabban történik meg. Mivel folyamatosan sokan használjátok, és visszatérően is, így ezt az indavideo letöltő programot bátran merjük ajánlani mindenkinek!


Jó letöltést és szorakozást kívánunk ;)
Alábbi csatornákról tudsz még letölteni videókat, zenéket!


Ötletadó videó letöltések